Spring til indhold
Luk

SSP Prisen 2016 SSP Prisen 2016 gik til Fritidsvejledningen Uden Grænser. Årets vinder af SSP Prisen udmærker sig ved forebyggende og tidlige indsatser over for børn og unge, der er i fare for at falde uden for de stærke, sociale fællesskaber.

–Sociale fællesskaber, der eksisterer i et sundt og positivt fritidsliv. De er derfor med til at understøtte det vigtige forebyggende arbejde, der er med til at gøre børn og unge robuste over for risikoadfærd, som kan føre til kriminalitet.

Fritidsvejledningen Uden Grænser er et initiativ under ungdomsskolerne i Odense, hvor der er fokus på børn og unge, der på den ene eller anden måde falder uden for det sociale fællesskab. Fritidsvejleningen Uden Grænser har sit udspring i UngNord, men blev i 2015 en bydækkende indsats. Prisen blev overrakt til stifterne af Fritidsvejledningen Uden Grænser – UngNord med Erik Rasmussen, Ungdomsskoleleder, i spidsen. Fritidsvejledningen var også nomineret sidste år – og to gange i år. De vandt SSP Prisen som en bydækkende indsats.

Også Hakuna Matata, Pusterummet og Sahan TV var nomineret til SSP Prisen 2016. Alle nominerede blev af sekretariatsleder, Tommy Holst, anerkendt for deres arbejde: ” Der kan naturligvis kun være en vinder af SSP Prisen. Det er dog vigtigt at huske, at en nominering også er en stor anerkendelse af det arbejde, man gør i dagligdagen. Det er derfor både på sin plads og helt fortjent, at årets nominerede læner sig tilbage og modtager vores anerkendelse for deres ildhu og solide arbejde.”

SSP Prisen blev overrakt af det foregående års vinder, kvindeklubben Sahan, der gav dette års vinder et stort tillykke med på vejen. Sahan vandt i 2015 SSP Prisen for bl.a. at fremme samarbejdet mellem institutioner og forældre samt for at arbejde for forebyggelse af kriminalitet og radikalisering.