Spring til indhold
Luk

Odense står (stadig) sammen mod banderne! Nejtilbander.dk

Rocker- og bandekriminalitet skal bekæmpes, og klubhusene skal lukkes. Det var en af hovedpointerne, da der mandag aften blev der afholdt stormøde i festsalen på Rådhus.

120 mennesker var mødt op til en god og konstruktiv snak om, hvordan vi i fællesskab bekæmper rocker- og bandekriminalitet i vores by.

Stormødet er seneste skridt i den indsats, som Odense Kommune og Fyns Politi har iværksat for at komme problemerne med rocker- og bandekriminalitet i byen til livs. Indsatsen blev sat i gang med et stormøde for erhvervsdrivende for ca. en måned siden, og nu inviteres det øvrige civilsamfund også med ind i indsatsen.

På mødet blev hjemmesiden nejtilbander.dk lanceret. Her kan bekymrede borgere og erhvervsdrivende få hjælp og vejledning til anmeldelse af rocker- og bandekriminalitet – og tippe politiet anonymt om banderelateret aktivitet.

"Det er vigtigt i kampen mod banderne, at vi har alles øjne og øre rettet mod dem, og at vi får så mange tip som muligt. Nogle gange tror folk, at vi ved, hvad der sker, men det er vigtigt, vi får så meget og så konkret viden som muligt, siger Kit Claudi Grøn-Iversen, politidirektør i Fyns Politi i et interview med Fyens.dk."

Se mere om kampen mod rocker- og bandekriminalitet på hjemmesiden nejltilbander.dk