Spring til indhold
Luk

Fuld opbakning til SSP-arbejdet
SSP Odenses Årsmøde blev afholdt tirsdag den 25. marts. På årsmødet var der sat fokus på det politiske perspektiv på SSP-samarbejdet – og vi hørte alle såvel direktør for Børne- og Ungeforvaltningen som Odenses borgmester sige, at Odense Kommune står helt og fuldt bag det kriminalpræventive arbejde.

-Og politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen udtrykte, at politiet ser stor værdi i SSP-samarbejdet i forhold til det kriminalpræventive arbejde.

Dagens højdepunkt var for mange uddeling af den årlige SSP-pris. I år var der fire nominerede:

  • Beskæftigelsesindsatsen under BoligSocialt Hus
  • Gastroteket
  • Vægterne
  • Præsten fra Tornbjerg Kirke

Det blev vægterne fra Beredskab Fyn, der løb med prisen. Rådkvinde Susanne Crawley skrev samme dag fint og rammende på sin Facebook-profil, hvad det er, vægterne gør – og hvorfor de vandt prisen:

”I års SSP pris gik til Vægterkorpset i Odense. Det er dem, der passer på fx. vores skolebygninger og tager en snak med nogen af dem, der hænger ud i nærheden.

De har helt sikkert skubbet nogen tilbage på rette spor. En brand der ikke blev startet, et vindue der ikke blev smadret, eller et indbrud, der blev stoppet.

Det er forebyggelse, når det udspiller sig i den virkelige verden. Det er meget velfortjent, at I modtager prisen. Byen kan være stolte af jer. Tillykke.”