Spring til indhold
Luk

Undervisningsmateriale

Unge, krop, træning og doping
Som en del af SSP Odenses forebyggelsesprojekt "Happy in all shapes" tager undervisningsmaterialet ’Unge, krop, træning og doping’ fat i emner som sundhed, træning, kropsidealer, sociale medier og præstation - og sætter det i forhold til brug af dopingstoffer.
Center for digital pædagogik

Center for digital pædagogik har stor erfaring med digitale medier og med, hvordan børn og unge mest sikkert og trygt færdes på medierne. Deres materiale henvender sig både til børn/unge, forældre og fagpersonale. Hjemmesiden opdateres desuden løbende med artikler, der beskriver tidens trends, tendenser og udfordringer i forhold til de sociale medier.
Alkoholdialog.dk
Her kan du finde undervisningsmaterialet om alkohol til både grundskoler og gymnasielle uddannelser. Desuden er der råd og vejledning til forældre og unge - f.eks. skadevirkninger ved indtag af alkohol.
Fuld af liv
Du kan her finde undervisningsmateriale fra Kræftens Bekæmpelse om alkohol og unge 
Cool Uden Røg
Kræftens bekæmpelse har skabt et lækkert undervisningsmateriale, hvor omdrejningspunktet er, at unge sagtens kan være seje uden at ryge. Materialet kan erhverves gratis. 

Guide til forældre: Sådan hjælper du dit barn på Snapchat
Artikel bragt i Politikken giver dig Redbarnets tips til korrekt opførsel på mobil og internettet. Vær ven med dit barn på de sociale medier og tjek privatindstillinger, det kan være med til at hjælpe dit barn på Snapchat.


Center for rummelighed
I 'Center for rummelighed' udvikles konkrete metoder og inspiration til rummelig læring i dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser. Grundantagelsen er, at fællesskab er forudsætningen for læring, og kreativ læring kan skabe mening og motivation.