Spring til indhold
Luk

Mobning

Sikkerchat

Sikkerchat.dk er en oplysningsside, der har til formål at klæde børn og unge på til at færdes trygt med net og mobil. Hjemmesiden er lavet af Det Kriminalpræventive Råd og Red Barnet. 


Facebook og Sociale Netværk
Vejledning til forældre, der har børn med profil på Facebook eller et andet socialt medie. En beslutning om at lade sit barn få en profil på Facebook kræver, at man som forælder er klædt ordentligt på. Især henvendt til forældre med børn under 10 år.


Center for digital pædagogik
Det er ikke nyt, at børn og unge eksperimenterer med deres identitet og seksualitet ved at tage udfordrende billeder af sig selv; men med de sociale mediers udbredelse bliver billederne hurtigere spredt til mange, og det gør konsekvenserne uoverskuelige.
Børns vilkår - temaer - Børn og medier
Børns Vilkår er en privat humanitær organisation, der siden 1977 har arbejdet for alle børn i Danmark. Målet er at sørge for, at alle børn i Danmark kan få den hjælp, de har behov for og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv.
Center for rummelighed
I 'Center for rummelighed' udvikles konkrete metoder og inspiration til rummelig læring i dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser. Grundantagelsen er, at fællesskab er forudsætningen for læring, og kreativ læring kan skabe mening og motivation.
Digital mobning - Dansk Center for Undervisningsmiljø
Digital mobning er anonym. Digital mobning kan ikke kontrolleres. Digital mobning er en del af alle børns hverdag. Et af problemerne er, at de voksne ikke ved, hvad de skal stille op. Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) har lavet en undersøgelse af fænomenet, og giver sit bud på, hvordan skoler og forældre kan hjælpe børnene til at få et godt miljø på nettet.