Spring til indhold
Luk

Mistrivsel

Headspace

Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Ingen problemer er for store eller små, og alt foregår på de unges præmisser.


Børnetelefonen
Ring gratis og anonymt til BørneTelefonen på 116 111. BørneTelefonen er åben alle dage fra kl. 11:00 til 23:00 - året rundt.
På BørneTelefonen kan du helt anonymt tale med en af rådgiverne, om hvad du har af bekymringer, problemer og tanker.

GirlTalk.dk
GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe unge udsatte piger mellem 12 og 24 år.
Gennem frivillig baseret chatrådgivning (et åbent forum), samtalegrupper og psykologforløb kan alle piger mellem 12-24 år søge støtte til pigelivet hos GirlTalk.dk.

Cyberhus.dk
Cyberhus er et gratis online rådgivningstilbud til udsatte unge mellem 9-23 år. 
Cyberhus er et frirum, hvor unge kan få støtte og råd fra voksne frivillige rådgivere via chat og brevkasse, eller de kan dele tankerne med jævnaldrene i vores Ung-til-ung. 

Samtalegrupper for børn i sorg
Grupper for 10-16 årige, der er ledet af præst og terapeut. kl. 16.30-18.30 hver 14. dag over i alt 10 gange

Mindhelper
Mindhelper er et site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år. Sitet er endnu en spæd spire. Men i perioden frem mod 1. maj 2017 vil Mindhelper vokse og forhåbentligt slå stærke rødder.
Ventilen - Odense
Er du ensom? Ventilen er et fristed for unge mellem 15-25 år - her er plads til alle. Hovedmålet er, at alle skal føle sig velkomne og som en del af et positivt fællesskab. Stedet er drevet af frivillige unge, der også står for en række aktiviteter ude af huset. 

PUST - Psykologisk Ungestøtte
PUST hjælper elever med psykologiske problemer, der er i risiko for at stoppe med en uddannelse. Der tilbydes terapeutiske samtaleforløb til frafaldstruede elever og sparring til personalet på uddannelserne i relation til de problemer, som de oplever hos de unge.